Inglasade uterum för din trädgård, friggebod eller vinterträdgård

Visst vore det härligt att kunna få ha kvar en bit av sommaren, hela året? Vi skapar inglasade rum för din trädgård, vi glasar in verandor och uteplatser. De kompletta uterummen består av limträstomme med kanalplasttak, samt skjutbara och fasta partier av aluminium och glas.

Inte sällan blir det inglasade rummet med sin rymd och sitt ljus ett av hemmets mest använda. Ett rum för såväl avkoppling i vardagen som för sammankomster och fester, oavsett årstid. Det nya rummet blir en länk till trädgården och med ens blir steget från hus till trädgård vackrare och mer behagligt.

Ett hem präglat av ljus och harmoni. För att detta ska uppnås anser vi att varje uterum ska anpassas till det befintliga huset. Det är ditt hus mått och dina önskemål som ligger till grund för vårt arbete.

Expodul producerar och marknadsför många produkter, såsom uterum, vinterträdgårdar, inglasade altaner, inglasade verandor, orangerier, friggebodar eller inglasade balkonger. Gemensamt för dessa produkter är att vi arbetar med egna system. Inglasningspartier finns i olika isoleringsnivåer från Solo- enkelglas till Twin-isolerglas med brutna köldbryggor för vinterträdgårdar.
Vi tillverkar även fasadpartier och aluminiumstommar i system Corialis. Fasadpartierna är välisolerade aluminium-glas partier i form av vikpartier, lyft-/skjutpartier, skjutpartier, fasta partier och glastak. Partierna är välisolerade för montage i befintlig husfasad.
Vi marknadsför dessutom underhållsfria PVC-partier. Öppningsbara eller fasta, till fönster eller fönsterdörrar.

loading...